• +0186 694 397
  • info@w2bouw.nl

Ons bedrijf

Ons bedrijf

Sinds de start in 2004 is W2 Bouw uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf; niet alleen in de Hoeksche Waard maar in nagenoeg alle windstreken. Onder leiding van Harry van de Werken (die zelf ook nog graag op het werk een steentje bijdraagt) zijn 15 goed opgeleide en ervaren medewerkers dagelijks aan de slag op diverse projecten.

Tot ons portfolio behoren de kleinste praktische aanbouwen tot de mooiste luxe landhuizen. Maar ook lokalen voor scholen, projecten in de semi-medische sector of een afzinkkelder zijn fraaie werken waar we met veel plezier op terugkijken. Stuk voor stuk projecten die tot volle tevredenheid van opdrachtgevers zijn uitgevoerd!

Onze kracht ligt onder andere in de toepassing van innovatieve en duurzame materialen, het bereiken van hoge Rc waardes én het snel kunnen schakelen door eigen tekenaars.

De grootste kracht van W2: luisteren naar de opdrachtgever en de wensen vertalen naar vormgeving (met 3D impressie), comfort, materiaal en het aspect duurzaam. Dit alles uiteraard binnen het passend budget. Ook daarin wordt meegedacht en laten we u verschillende mogelijkheden zien zodat u de beste keuze kunt maken. Op deze wijze kunnen wij een project uitvoeren waar alle partijen tevreden over zullen zijn.

Na een eerste gesprek nodigen wij u uit om bij een gerealiseerd project te gaan kijken zodat u zelf kunt vaststellen dat W2 de hoogst haalbare kwaliteit nastreeft. Een helder stappenplan voor de verschillende fases in de bouw en de daaraan verbonden kosten dragen bij aan een transparante communicatie en heldere afspraken.