• +0186 694 397
  • info@w2bouw.nl

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Wij denken mee
Advies van A t/m Z! Wij zetten uw idee om in een fraaie kleurenimpressie, immers één beeld zegt meer dan duizend woorden.We kijken naar alle (on)mogelijk,heden, adviseren op het gebied van duurzaamheid, comfort, kosten en innovatie en over alle andere zaken die u belangrijk vindt.

Stappenplan, wel zo overzichtelijk
We werken met een efficiënt stappenplan, waarbij we starten met een oriënterend gesprek. Onze vormgever maakt een mooie impressie en wij geven toelichting over de voorgestelde materialen en alle mogelijkheden. Daarna presenteren wij u een eerste begroting en gezamenlijk toetsen we die aan het beschikbare budget. Waar nodig wordt naar alternatieven gezocht. Aan de hand van een daaropvolgende 3D impressie kunnen nog aanpassingen worden doorgevoerd.

Uw idee krijgt steeds meer vorm
Nadat alle wensen zijn besproken en uitgewerkt in een ontwerp met kleuren- en afwerkstaten, plattegronden en tekeningen, wordt het plan getoetst aan het bestemmingsplan en besproken bij welstand. Aan het einde van deze eerste fase op weg naar een mooi project, liggen de stukken gereed om een omgevingsvergunning voor u aan te vragen.Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons volledige stappenplan.

Hier vindt u enkele afbeeldingen van projectontwikkelingen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.
Wilt u meer informatie over de ontwikkeling van uw project, neem dan vrijblijvend contact met ons op.