Services

W2 Bouw verzorgt extra services waarbij u kunt denken aan: inmeten van de woning of het bedrijfspand, (3D) tekenwerk, hulp bij het aanvragen van nutsvoorzieningen vergunningen en dronevliegen.

Inmetingen

Inmeten van de woning is belangrijk zijn voor het fabriceren van kozijnen, maar ook om de precieze oppervlakte van uw pand te bepalen. De apparatuur waar wij mee werken binnen W2 Bouw is op 0.08 mm nauwkeurig, waardoor plattegronden heel accuraat zijn en perfect op maat gemaakt kan worden. Uw woning in kaart brengen? Laat u ons helpen.

3D tekenwerk

Het voordeel van het inmeten met onze apparatuur is dat wij daarna ook met deze informatie aan de slag kunnen om ontwerpen en bouwtekeningen te maken. Zo geven wij vorm aan uw wensen. Aan de hand van de tekeningen kunt u zien hoe uw (nieuwbouw)woning, aanbouw of verbouwing eruit gaat zien.

Hulp bij nutsvoorzieningen en vergunningen

Voor de meeste grootschalige bouwprojecten zijn vergunningen nodig. De aanvraag voor deze vergunning voor bijvoorbeeld gas, water en elektra kan door ons gedaan worden. Wij helpen u bij het aanvragen van de benodigde vergunningen of nemen de aanvraag uit handen.

Dronevliegen

Wij maken gebruik van een drone om zonder manuren en zonder gevaar of steigerbouw de staat van een dak te bekijken. Dit scheelt in de kosten. Door het gebruik van een drone ligt alles vast en kan goed worden gekeken naar eventuele mogelijkheden om uw dak goed te onderhouden.

Ik wil graag (ver)bouwen
Ik heb een vraag
  • Onderhoud installaties zoals airco en warmtepomp,
  • Inmeting en tekenwerk

  • Reiniging aan tegels of gevel

  • Hulp bij vergunningsaanvraag of NUTS-voorzieningen

  • Groot en klein onderhoud aan de woning

  • Onderhoud bedrijfspand

Meest gestelde vragen

Een inmeting van de woning  wordt gedaan wanneer er een verbouwing gaat plaatsvinden, wanneer er tekeningen gemaakt moeten worden en zelfs als u nieuwe kozijnen wilt. De apparatuur die wij gebruiken is tot 0,08mm nauwkeurig. Gelukkig duurt het inmeten niet lang, binnen 30 minuten is uw huis in kaart gebracht.

Ja, wij kunnen zeker helpen met het regelen van NUTS-voorzieningen. Vaak hebben wij het sneller geregeld dan een gemiddelde particulier omdat wij precies weten welke weg wij moeten bewandelen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Niet voor alle aanbouwen is een vergunning nodig, maar dit verschilt per woonplaats. Hierin kunnen wij advies geven, maar het beste is om daarin contact te hebben met de desbetreffende gemeente. Vaak (LET OP: NIET BINDEND) zijn de volgende regels van toepassing wanneer je vergunningsvrij wilt aanbouwen:

1. Nooit hoger dan 30 cm boven de hoogte van de 1e bouwlaag
2. Nooit hoger dan 5 meter
3. Niet dieper zijn dan 4 meter
4. Je mag maar een bepaald percentage van jouw perceel.

Kortom, vraag altijd om advies!