Meer woonruimte zonder te verhuizen

Een aanbouw zorgt voor een vergroting van uw huis. W2 Bouw is sinds 2004 een full-service bouwbedrijf onder andere gespecialiseerd in het bouwen van een aanbouw, uitbouw en opbouw. Wij bespreken uw wensen en zorgen voor een uitstekende bouwkwaliteit en gaan voor u aan de slag, van ontwerp tot uitvoering. Wij geven u advies over de uitbreiding en bespreken met u de mogelijkheden.

De mogelijkheden

Een aanbouw is vrijwel bij elke woning mogelijk; een aanbouw aan de zijkant of achterkant van uw woning, een opbouw op de bestaande garage of misschien wel een dakkapel. Bij W2 Bouw kijken wij met u mee naar de mogelijkheden.

Door onze ervaring kunnen wij u advies geven over de verschillende opties en we zien wat er extra geregeld moet worden.

Wat moet er gebeuren bij een aanbouw

Dat er bij het bouwen van een aanbouw veel komt kijken, is een feit. Er moet geheid worden, gegraven, de fundering moet worden aangelegd, misschien nieuwe elektra. Wij zetten alles voor u op een rij en kunnen de hele aanbouw voor u verzorgen. Mochten er werkzaamheden zijn de u zelf wil verrichten, zoals behangen, dan kan dat natuurlijk ook.

Ik wil graag (ver)bouwen
Ik heb een vraag

Enkele aanbouwbouwprojecten uitgelicht:

Redenen voor een aanbouw

  • Uw huis wordt te klein voor de gezinssituatie

  • U wilt meer licht in de woning

  • U wilt meer verbinding met de tuin

  • U wilt een extra kamer creëren

  • U wilt een slaapkamer op de begane grond

Voordelen van een aanbouw

  • Meer ruimte in de woning

  • Meer licht

  • Meer woongenot

Meest gestelde vragen

Bij W2 Bouw bouwen wij niet specifiek serres, maar kunt u eerder denken aan een aanbouw, opbouw en andere uitbouwmogelijkheden waarbij we kijken naar lichtstraten, daklichten en grote puien. Uiteraard kunt u wel contact met ons opnemen als u een serre wenst, wij denken daarin alsnog graag met u mee.

De start van de bouw is altijd in overleg en afhankelijk van de woonwens en de inkoop van de benodigde materialen. De wachttijd op materialen is op dit moment erg lang. We proberen wel, bij de aanvraag van een project een indicatie te geven.

Afhankelijk van uw woonwens en de afwerking duurt een aanbouw vanaf de start gemiddeld 6 tot 8 weken. Wilt u niet alleen een aanbouw, maar ook extra’s binnen de uitbouw, dan is de kans groot dat het iets langer duurt.