Erkend leerbedrijf
Samenwerkingen
Projecten

Over W2 Bouw

W2 Bouw is een full-service bouwbedrijf voor grote en kleine projecten in de Hoeksche Waard en omstreken. Wij regelen projecten van A tot Z, van eerste ontwerp tot aan oplevering.

Sinds de start in 2004 heeft W2 Bouw een naam opgebouwd in het realiseren van diverse nieuwbouwwoningen in de Hoeksche Waard en omstreken en worden dagelijks grote en kleine klussen gerealiseerd door meer dan 16 goed opgeleide en ervaren medewerkers. Wij zijn voor zowel particulieren als voor bedrijven een bouwbedrijf die de uitgesproken wensen laat uitkomen.

Servicegericht

Service is bij ons heel belangrijk. Wij gaan voor de grootste glimlach en een tevreden opdrachtgever. Wij communiceren regelmatig over de te nemen stappen, de planning en plannen diverse overlegmomenten met u in. Het belangrijkste vinden wij dat het project naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers wordt uitgevoerd!

Meedenken

Bij W2 Bouw luisteren wij naar de wensen van de opdrachtgever, dragen mogelijkheden aan om deze wensen te laten uitkomen of laten wij zien dat er meer mogelijk is. Wij kijken verder dan alleen wat extra vloeroppervlakte, wij zien het eindresultaat voor ons.

Flexibel

Heeft u tijdens de bouw ideeën die afwijken van de huidige plannen? Wij zijn daar flexibel in en passen het plan waar nodig aan, maar geven uiteraard ook advies als het niet binnen de mogelijkheden past.

Meest gestelde vragen

Ondanks dat we in de Hoeksche Waard gevestigd zijn, werken we ook verder in de omgeving. Wij werken ook richting Hekelingen, Goeree Overflakkee, Ouddorp, Rotterdam en Dordrecht. Neem gerust een keer contact met ons op als u twijfelt.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:00uur en 17:00uur.

W2 Bouw is altijd op zoek naar goede vaklui en specialisten. Wij hebben een mooi team van medewerkers, maar een goede timmerman, metselaar, stucadoor is altijd vrij om contact met ons op te nemen.