Klimaat- en aircosystemen

Klimaat- en aircosystemen
Waterontharder
Gasloos wonen
Zonnepanelen
Vloerverwarming

MW Advies is onze specialist als het gaat om klimaat- en aircosystemen. Wij vinden verduurzamen belangrijk en nemen dit ook altijd mee in een voorstel naar onze opdrachtgevers. Uiteindelijk is het namelijk voor u een groot voordeel om direct te verduurzamen in plaats van op een later moment. Met een airco-installatie kunt u de woning verkoelen, maar eveneens verwarmen zonder gas te stoken. Een airco-installatie is per ruimte in te richten en energiezuinig. Daarbij zorgt het snel voor warme of koude lucht waardoor het snel aangenaam wordt. Installatie van een airco is vrij eenvoudig én, wanneer goed onderhouden, vaak lang te gebruiken.

Ik wil verduurzamen
Ik heb een vraag

Meest gestelde vragen

MW Advies kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning. Zij adviseren op het gebied van verduurzamen, de mogelijkheden en daaruit rolt, in samenwerking met W2 Bouw een advies waarin de besproken verduurzamingsopties worden meegenomen. Bij verduurzaming kunt u onder andere denken aan extra isoleren, een warmtepomp, elektrisch verwarmen, warmte terug winnen en dus volledig gasloos wonen. Neem contact met ons op voor advies.

Tijd om te verduurzamen. Nodig MW Advies uit voor de mogelijkheden in uw woning. Wij kijken naar uw huidige verbruik en gaan kijken hoe we dat kunnen verminderen door slim te verduurzamen.