Gasloos wonen

Klimaat- en aircosystemen
Waterontharder
Gasloos wonen
Zonnepanelen
Vloerverwarming

Gasloos wonen staat tegenwoordig bij iedereen op de prioriteitenlijst, begrijpelijk met de steeds hogere gasprijzen. Hoe krijgt u de stookkosten naar beneden is dan ook de belangrijkste vraag. Wij kijken graag mee hoe dit bij u thuis mogelijk is. De aanschaf van een warmtepomp is een goede optie om gasloos te gaan wonen.

Een groot voordeel van een warmtepomp is dat gas niet meer nodig is. Een nadeel kan zijn dat de opwarming iets trager verloopt, maar dat valt op te losse met bijvoorbeeld een airco-installatie. Voor een grondgebonden warmtepomp is een vergunning nodig voor het plaatsen van een normale warmtepomp niet. MW advies & techniek kan u hierbij helpen.

Een andere optie is een hybride warmtepomp. Deze kan gecombineerd worden met de CV, waardoor het gasverbruik aanzienlijk wordt verminderd.

Wel is het goed om er rekening mee te houden dat een warmtepomp veel ruimte in beslag neemt.

Ik wil verduurzamen
Ik heb een vraag

Meest gestelde vragen

MW Advies kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning. Zij adviseren op het gebied van verduurzamen, de mogelijkheden en daaruit rolt, in samenwerking met W2 Bouw een advies waarin de besproken verduurzamingsopties worden meegenomen. Bij verduurzaming kunt u onder andere denken aan extra isoleren, een warmtepomp, elektrisch verwarmen, warmte terug winnen en dus volledig gasloos wonen. Neem contact met ons op voor advies.

Tijd om te verduurzamen. Nodig MW Advies uit voor de mogelijkheden in uw woning. Wij kijken naar uw huidige verbruik en gaan kijken hoe we dat kunnen verminderen door slim te verduurzamen.