Verbouwing of renovatie

Verbouwing huis
Verbouwing bedrijfspand
Kozijnen vervangen

Wilt u duurzaam verbouwen of nieuwe kozijnen laten plaatsen? U kunt W2 Bouw om advies vragen.

Het portfolio van W2 Bouw is breed, van woning, kantoor en schoolgebouw tot dorpshuis, gemeentehuis en (medisch) kinderdagverblijf maar ook een slimme oplossing voor een kelder, aanbouw, overkapping, garage en berging.

W2 Bouw is gestart in 2004 met het bouwen, verbouwen en renoveren van woningen en bedrijfsruimten in de Hoeksche Waard en omstreken. Onze portfolio bestaat uit praktische aanbouwen tot de meest luxe landhuizen, maar ook grootschalige renovatieprojecten van bedrijfspanden en scholen.

Wij laten u graag enkele projecten zien die wij onlangs hebben gerealiseerd. Klik hiervoor verder naar verbouwing huis of bedrijfspand verbouwen.

Hier geven wij de verbouwingsmogelijkheden aan en kunt u tevens meer informatie aanvragen voor uw eigen verbouwing of renovatie.

Gaat uw voorkeur uit naar direct contact om uw wensen te bespreken? Dit kan telefonisch of per e-mail.

Ik wil graag (ver)bouwen
Ik heb een vraag

Enkele verbouwprojecten uitgelicht:

Meest gestelde vragen

In bijna alle gevallen ontwerpt W2 Bouw altijd de woning samen met de opdrachtgever. Door de ruime ervaring kunnen wij uw woonwens goed inschatten en geven wij nieuwe ideeën voor optimaal woongenot.

Absoluut! Van den Berg is specialist in het zetten van keuken en sanitair. Daarnaast werken wij samen met een vaste partner wanneer u een ontwerp wilt van een keuken.

Het antwoord is eenvoudig: Ja, zeker weten! Van den Berg is specialist in het creëren van sanitaire ruimtes.