Verduurzamen

Klimaat- en aircosystemen
Waterontharder
Gasloos wonen
Zonnepanelen
Vloerverwarming

Verduurzamen is zo weinig mogelijk energie en gas verbruiken om het milieu en uw portemonnee te sparen. En zijn talloze mogelijkheden om een huis energiezuinig en duurzaam te maken.

Verduurzamen kan op heel veel verschillende manieren. Extra isolatie voor zowel vloeren, muren, daken, kozijnen en raamwerk is een begin. Is uw woning al voldoende (of goed) geïsoleerd, dan is een warmtepomp iets om over na te denken en wellicht vloerverwarming. Verwarmen via de airco-installatie is ook mogelijk, zo bespaart u op gas en kunt u gasloos gaan wonen.

MW Advies & Techniek, onderdeel van de W2 Bouwgroep, adviseert en installeert alle mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning.

Bedrijfspand verduurzamen

Naast kantoren verduurzamen wij ook grote en kleine bedrijfspanden, zoals werkplaatsen en kantoren. Hier wordt gekeken naar de diverse mogelijkheden en er komt uiteraard, net als bij alle andere projecten, een advies op maat.

Subsidies

Vanuit de overheid wordt verduurzamen erg gestimuleerd. Voor het verduurzamen kunt u misschien gebruikt maken van een subsidie. Per project kan er subsidie worden aangevraagd, waardoor de aanschafwaarde van bijvoorbeeld zonnepanelen heel interessant worden.

Ik wil verduurzamen
Ik heb een vraag

Meest gestelde vragen

MW Advies kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning. Zij adviseren op het gebied van verduurzamen, de mogelijkheden en daaruit rolt, in samenwerking met W2 Bouw een advies waarin de besproken verduurzamingsopties worden meegenomen. Bij verduurzaming kunt u onder andere denken aan extra isoleren, een warmtepomp, elektrisch verwarmen, warmte terug winnen en dus volledig gasloos wonen. Neem contact met ons op voor advies.

Tijd om te verduurzamen. Nodig MW Advies uit voor de mogelijkheden in uw woning. Wij kijken naar uw huidige verbruik en gaan kijken hoe we dat kunnen verminderen door slim te verduurzamen.